Szórakozás

Nem rúg ki senkit a Barátok közt új főnöke

Rozgonyi Ádám egyelőre ismerkedik az új munkahelyével, de indokolatlanul nem tesz ki senkit.

Mint megírtuk, Kalamár Tamás producer 17 év után távozik a Barátok közt éléről. Egy ilyen váltás szinte minden esetben személyi változásokat is eredményez, ezért a dolgozók féltik megélhetésüket. Az új főnök, Rozgonyi Ádám rendező, forgatókönyvíró szerint azonban nincs ok aggodalomra.

“Bennem semmilyen eleve elrendelt szándék nincs, hogy x szereplőt kinyírjam. Senkitől nem kívánok megválni, senkiről nem gondolom azt, hogy helyette tudnék jobb kollégát hozni. Ugyanakkor, amikor erre a pályára jöttünk, mindannyian önként vállaltuk, hogy van, amikor kevésbé van ránk szükség, mert előfordulhat, hogy egy rendező elfárad, vagy egy karakter kifullad. Ám, aki ismer, az tudja, döntést úgy nem hozok, hogy ne indokolnám meg, és olyan indok, hogy ‘csak’, nem létezik” – mondta a Borsnak adott interjújában Rozgonyi, aki ma dolgozik először az új munkahelyén.

“A shownak mennie kell tovább, ez a legfontosabb, ezért én fogok alkalmazkodni a gyártáshoz. Mint minden hétfőn, lesz egy produkciós értekezlet, amin részt veszek, aztán bemutatkozom, majd a különböző szekciók megbeszéléseire ülök be. Ismerkedés közben, nagyon gyorsan kell átlátnom mindent” – tette hozzá az új producer, aki szerint még sokáig kíváncsiak lesznek az emberek Berényiékre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik