Szórakozás

Meglepődtek a producerváltáson a Barátok közt színészei

Még a legismertebb karakterek megformálói is féltik állásukat, bár van, aki biztos a dolgában.

Ahogy tegnap már beszámoltunk róla, 17 év után hagyja el az RTL Klub sorozatát a producer, Kalamár Tamás. A szereplők közül volt, aki a Borsból értesült a hírről.

“A lapjukból tudtam meg a hírt, nem számítottam rá, nekem még semmit nem mondtak. Úgy érzem, korrektül végzem a munkámat, megpróbáltam megfelelni a sorozat karakterének, amelyet részben magamra igazítottam, hogy jellegzetes legyen. Az ország nagy része tudja, ki az a Vili bácsi, hogy szükség van-e rá, rám, azt majd eldöntik” – mondta el a bulvárlapnak Várkonyi András, de a Zsuzsát megformáló Csomor Csilla is aggódik.

“Teljesen megdöbbentem, hiszen én még vele egyeztettem a visszatérésemről, ami tavasszal esedékes. Tamás álmodta meg anno a sorozatot, és általa vált Magyarország kedvencévé. Mindent neki köszönhetünk. Nagyon sajnálom, hogy elmegy.”

Kiss Ramóna viszont biztosnak tartja helyét.

“A sorozat volt, van és lesz is. Zsófi karaktere pedig megmarad. Tudtuk, hogy Tamás készül a távozására, de azzal is tisztában voltunk, hogy ez a produkció jövőjét nem befolyásolja” – mondta el a színésznő.

“Vili bácsi”  Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik