Szórakozás

Már az esküvőt tervezi Hollywood legeslegszexibb párja

Sofia Vergara és Joe Manganiello karácsonykor jegyezték el egymást, és nyáron már meg is tartanák a lagzit, ugyanis nagy terveik vannak.

A női rajongók álomba sírhatják magukat, a férfiak pedig a kardjukba dőlhetnek, ugyanis Hollywood két legszexibb embere egymásra talált, és már az esküvőt tervezik. A Modern család főszereplője, és a True Blood vérfarkasa fél éves kapcsolatuk után karácsonykor jegyezték el egymást és a pletykák szerint már a nyáron meg is tartják a lagzit. A nagy sietségnek pedig oka is van.

“Már a nyáron meg akarják tartani az esküvőt, ugyanis gyereket szeretnének, de Joe addig várni akar vele, amíg el nem veszi Sofiát. Neki ez lesz az első. Korábban még sose volt házas és apa se, de nagy álma, hogy végre mindkettő valóra váljon” – mesélte a RadarOnline-nak a színész egyik közeli ismerőse.

A 42 éves Vergarának, aki egy éve dobta előző vőlegényét, már van egy 22 éves fia, Manolo, aki nagyon jól kijön édesanyja szerelmével: “Manolo már apafiguraként tekint Joe-ra, ő pedig nagyszerűen bánik vele, úgyhogy biztosan remek apa lesz” – árulta el az informátor.

Fotó: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik