Szórakozás

L.L. Junior magyarázatot adott ittas vezetésére

Az énekes szombat hajnalban okozott balesetet, miután részegen száguldozott autójával. Elismerte, hogy hibázott, de elmondta, újra megtenné.

L.L. Junior menedzsere reggel még nem tudott róla, hogy az énekes alkoholos befolyásoltság alatt okozott volna balesetet, most azonban Junior maga vallotta be a Blikknek, hogy iszogatott, mielőtt autóba ült. Felelőtlenségének azonban nyomós oka volt.

“Aznap nem volt fellépésem, ezért a kedvesemmel karácsonyi sütit gyúrtunk, majd iszogatva megvacsoráztunk. Békés, meghitt este volt, és elfogyott egy kis bor meg pálinka. Hajnalban egyszer csak hallottuk, hogy hörög a kisfiunk, Lacika, aki kruppos. Nem gondolkodtam, pánikszerűen ültem a kocsiba, hogy a bébiszitternél felejtett gyógyszerért rohanjak. Újra megtenném, ha a fuldokló gyermekünk élete múlna rajta…” – mondta Junior, aki nagyon ráfázott rossz húzására.

Nem csak karambolozott, hanem elvették a jogosítványát, előállították, a kocsiját pedig totálkárosra törte, a mentők agyrázkódás gyanújával még kórházba is vitték, de végül saját felelősségére hazaengedték.

A balesetet egyébként a Blikk egyik olvasóriportere is látta és részletesen beszámolt a történtekről.

“L. L. Junior a Kőbányai úton száguldott a Kőrösi Csoma út felé. A Vaspálya utcai kereszteződésben piros volt a lámpa, de fékezés nélkül áthajtott rajta. Ekkor ütközött össze a szabályosan haladó puttonyos személyautóval. Azt is láttam, hogy az énekes szédelegve, tántorgó mozdulatokkal szállt ki a Mercedeséből. Mindkét kocsi alaposan összetört egyébként, szilánkok és alkatrészek hevertek szanaszét. Junior alig bírt a lábán megállni, arra gondoltam, hogy megsérült, de láttam, hogy nem vérzik. Már jártak a buszok, s kisebb csoport nézte a helyszínelést. A sofőrökkel alkoholszondát is fújattak. A szabályosan haladó vezető nem sérült meg, és nem is vitték el a rendőrök. Az énekest azonban mentőbe tették, de egy rendőrautó is követte.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik