Szórakozás

Átoperálva is élvezi a szexet Novák Angéla

A transszexuális előadóművész az ágyban is teljesen nőnek érzi magát.

A Celeb vagyok, ments ki innen!-ben feltűnt Novák Angéla gyermekkora óta érezte, hogy ő egy férfi testbe született nő. Sokat harcolt azért, hogy átoperáltassa magát, a műtétet pedig egyetlen percig sem bánta meg.

“Agyban és lélekben mindig is nő voltam, szerintem ugyanolyan, mint bárki más. Mégis, amíg nem történt meg a nemátalakító műtétem, kicsit káosz volt bennem. A beavatkozással egy pillanat alatt letisztult minden, értelmet nyert az életem” – mondta a Bornak Angéla, aki az ágyban sem érzi az operáció hátrányát.

“Nyitott, közvetlen ember vagyok, könnyen ismerkedem egy bizonyos pontig. Itthon mindenki tisztában van azzal, hogy fiúként születtem, és nem­átalakító műtéten estem keresztül, ezért valamelyest könnyebb helyzetben vagyok abból a szempontból, hogy nem nekem kell előállnom ezzel. (…) A műtét után adatott meg először, hogy a szexualitás élvezeti forrás legyen. Meg kellett tanulnom a testem működését. Egyáltalán nem volt „idegentestérzésem”, boldogsággal töltött el, hogy a testem is pozitívan reagált a változásra. Mintha mindig női nemi szervem lett volna. És a legjobb az egészben az volt, hogy utána már teljesen átadhattam magam egy férfinak, mint egy igazi nő” – tette hozzá a transszexuális előadóművész.


Fotó: Hír24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik