Szórakozás

Rippel Ferire megint rátalált a szerelem

Az artista nyáron szakított modell kedvesével, de új barátnője oldalán ismét boldog.

Rippel Feri előző kapcsolata a nyár közepén ért véget, közel egy év után. Annak ellenére, hogy közös jövőt és családot terveztek, rájöttek, hogy mást akarnak az élettől, ami nem is meglepő, hiszen a lány mindössze 19 éves volt.

Az artista azonban nem bánkódott sokáig, új szerelmével már hónapok óta egy párt alkotnak, amit közösségi oldalán jelentett be: “Köszönöm… hogy az utunk egy lett és hogy benned tökéletes társra leltem!” – írta Feri, aki egy közös képet is kiposztolt, habár szerelme csak háttal látható.

 Fotó: Facebook

A Rippel Brothers idősebbik tagja a Blikknek azt is elmondta, hogy új társa a kiszámíthatatlan életstílusát is tolerálni tudja.

“Pár hónappal ezelőtt találkoztam egy hihetetlenül kedves, csodálatos és gyönyörű lánnyal, aki teljesen levett a lábamról. Azóta lángoló szerelemben élünk, s nagyon boldog vagyok! Egy előadóművésznek más az életritmusa, mint egy átlagos embernek, hiszen mi nem napi nyolc órában dolgozunk egy fix munkahelyen. Rengeteget járunk a testvéremmel külföldre, szinte világutazók vagyunk, most is például Kínában léptünk fel nagy sikerrel. Egy kapcsolatban ez hatalmas próbatételt jelent, de a párom szerencsére megérti a vándoréletemet, és mellettem áll. Az a vágyam, hogy együtt tudjunk majd utazgatni, hiszen számomra az hatalmas boldogság és modern érzés lenne” – mesélte Feri.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik