Szórakozás

Klausmann Viktor hibának tartja a házasságát

A műsorvezető továbbra sem tud megállapodni, ahogy ő mondja, állandó megújulásra van szüksége a nők terén is.

Klausmann Viktor egyszer házasodott meg, de azóta rájött, hogy ez a kötöttség nem neki való. Habár exével a mai napig jó viszonyt ápol, ő inkább az időszakonkénti párkapcsolat-frissítésre esküszik.

“Nagyon szerelmes voltam, amikor megnősültem, de sok mindent áldoztam fel ezért, például a szabadságomat, de kiderült, hogy nem megy. Képtelen vagyok megfelelni azoknak a klasszikus elvárásoknak, amik ilyenkor vannak. Elmenni a mamához kéthetente ebédelni és mosolyogni, elmenni egy másik helyre és ott is mosolyogni, megjelenni, ez nekem nem megy” – mesélte Viktor Pimasz Úrnak.

A ma már strandot és síparadicsomot üzemeltető tévés azt is elárulta, hogy mi okozza számára a legnagyobb problémát a hosszú kapcsolatokban, és az is kiderült, hogy az ő felfogásában mi az élet értelme.

“Az a baj a párkapcsolatokkal, hogy én szeretem a változatosságot, még mindig. Egy hosszú kapcsolatban elhasználódom, és a megújuláshoz kell valami más. Nem vagyok megrögzött nőfaló, csak keresem az újdonságokat. Addig van benned erő és tűz, amíg tudsz udvarolni egy nőnek, ez az élet lényege.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik