Szórakozás

Little G hónapokig nem látja a családját

Az X-Faktor mentorát felesége és kisfia nem kísérte el Magyarországra, ők Amerikából szurkolnak neki.

Az X-Faktor új mentora, Little G Weevil nagy feladatot vállalt azzal, hogy hosszú hónapokra otthagyta Amerikában élő feleségét és kisfiát a tehetségkutató kedvéért. A blues gitáros, énekes, zeneszerző, producer az Egyesült Államok előtt a világ számos más országában is szerencsét próbált, de csak ott ért el igazán nagy sikereket. 2004-ben költözött ki, kisvártatva megismerkedett színesbőrű feleségével, és gyermekük is született. Családjával most az internet segítségével tartja a kapcsolatot.

“A feleségem nagyon örült a felkérésnek, és az elejétől kezdve nagyon támogató volt. Nem volt nehéz meghozni a döntést, mert nagyon magabiztos volt. És ráadásul nincsenek teljesen egyedül, az ő családja ott van és segít nekik” – mondta a 8:08 Minden Reggelben Little G.

Az X-Faktor mentora feleségével és gyermekével is járt már két alkalommal Magyarországon. Fia érti is a magyar szavakat, beszélni viszont egyedül nagymamájával hajlandó magyarul.

“A szüleim örülnek neki, hogy itt vagyok, és büszkék rám, hogy elértem azt, amit megálmodtam. Rengeteget dolgoztam, ennek a gyümölcse pedig az elmúlt öt évben kezdett el megérni. Izgalmas feladatnak tartom az X-Faktort, szeretek tanítani, és közben én is sokat tanulok” – tette hozzá Little G Weevil, akinek nagyobbik gyermeke Londonból követi nyomon édesapja karrierjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik