Szórakozás

Celeb vagyok: Összeesküvést sejt VV Éva

A valóvilágos szerint a szavazatokat fogadó rendszer hibája miatt nem ő nyerte a dzsungelrealityt.

A Celeb vagyok, ments ki innen! döntőjébe is bejutott VV Éva az utolsó pillanatig azt hitte, hogy ő nyeri meg a játékot. Az RTL Klub nézői azonban – mint utólag kiderült, hatalmas szavazatkülönbséggelMolnár Andinak szavazták meg az első helyet. Persze Éva már tegnap egyből elkezdte szidni játékostársát, mára azonban összeesküvést sejt a háttérben.

“Nem akarok rosszra gondolni, de az tény, hogy több embertől hallottam: a rám küldött szavazatokat hálózati hiba miatt visszadobta a rendszer” – magyarázkodik a Blikk mai számában az egykor alkoholproblémákkal küzdött Éva, aki a játékban nyújtott teljesítmények összehasonlításával sem érti Andi győzelmét.

“Andinak meg is mondtam, hogy a teljesítménye egy nulla volt, ráadásul nagyon álszent, hiszen például ott dohányzott, ahol a kamerák nem látják. Mást mutatott, mint amilyen valójában. Ráadásul ha én nem kezdem ki, és nem bonyolódok vele konfliktusba, akkor észre sem veszi senki, hogy egyáltalán játékban van” – tette hozzá VV Éva, akit hamarosan a VV7 háttérműsorának háziasszonyaként láthatnak a nézők az RTL II-n.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik