Szórakozás

Baukó Éva máris elkezdte szidni a nyertes Andit

A valóságshow-sztár nem fogadja el vereségét. Egy nappal a Celeb vagyok döntője után máris savazza a dzsungelkirálynőt.

Tegnap este véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen negyedik szériája is, a nézők pedig a táncos Molnár Andit hozták ki győztesnek. Baukó Éva akkor mindössze annyit reagált: “Tudtam, hogy ez lesz”, de pár órával később, máris támadásba lendült.

“Imádtam minden percét a műsornak! Azért voltam ott, hogy szórakoztassalak titeket, ha sokszor nem is értettetek egyet a viselkedésemmel! Ezt a játékot abszolút ÉN nyertem! Bárki bármit is mond szívből csináltam elejétől a végéig 17 napon át!” – írta közösségi oldalán Éva, aki azt is megjegyezte, hogy Sebestyén Balázs is neki szurkolt.

Fotó: Facebook

Ma reggel a realitykirálynő újabb bejegyzést tett közzé, amelyben leírta viselkedésének apropóját, kiosztotta a népet, finoman elhordta a társaságot, és az egészségtudatos Andi nagy titkáról is fellebbentette a fátylat, csak hogy még így utoljára odaszúrhasson.

“Lehet engem szeretni vagy nem szeretni, kritizálni! De mikor érti meg már a magyar ember, hogy ez egy show műsor? Direkt is generáltam sokszor a konfliktust, hogy élvezetes legyen nektek! Ez tényleg egy rendkívül unalmas társaság volt! Néztétek volna, ahogy ülünk a tűz körül és mindenki szereti egymást? Azért nem mentek bele a konfliktusba, mert nem akartak negatívnak tűnni! Ja és még valami az egészséges életmódot szerető Andika mindig cigizett, ahol nem látta a kamera, a kis álszerény!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik