Szórakozás

Aurelio rommá töri nyereményautóját

A VV-hős azt állítja balszerencsés mostanában, már ami a vezetést illeti, mi meg inkább azt gondoljuk, hogy túl nagy arccal és figyelmetlenül ül a volán mögé.

Retteghetünk az utakon, mert amióta Aurelio megkapta a nyereményautóját, sorozatosan szabálytalanul közlekedik és többször törte már össze járművét néhány hét alatt, mint egy átlag sofőr az évek során.

Arra már csak legyintünk, hogy mozgássérült helyen, vagy a kereszteződés közepén parkol le, de amit menet közben művel, az már közveszélyes. Ősz elején állítólag beletolattak autójába, ezért kellett szervízbe vinni, a cserekocsit viszont már frontális összetörte. A napokban pedig egy nap alatt produkált két balesetet. Először egy kanyarodósávban váltott rükvercbe, így beletolatva a mögötte haladó járműbe, majd parkolásnál egy fának ment, aminek köszönhetően szilánkosra tört a hátsó szélvédője.

“Ki az, aki egy parkolással ilyen kárt tud tenni a kocsijában, mint én?” – idegeskedett a hamarosan műsorvezetésbe vágó Aurelio. “Tolattam, és nem vettem észre, hogy a mögöttem lévő fa ága ennyire kiáll. Belementem, az pedig megnyomhatta a csomagtartót, amitől azonnal szétrobbant az üveg is. Két éve van jogosítványom, és szerintem jól vezetek, de a jövőben próbálok jobban odafigyelni, amikor kocsiba ülök” – mentegetőzött a Blikknek a dzsungelceleb.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik