Szórakozás

Sarka Kata oldalán oltják angoltudása miatt a szépségkirálynőt

Kulcsár Edina hamarosan a világversenyen bizonyíthat, bemutatkozó kisfilmje viszont nem aratott osztatlan sikert - legalábbis a kommentelők őt sem kímélték.

Sarka Kata “magyarországszépe, edinaalegszebb, büszkevagyokrá” hashtagekkel ellátva tette közzé a Facebookon az idei Miss World Hungary bemutatkozó videóját, ami a december 12-én tartandó londoni világversenyre készült.

A kisfilmet igen sokan megnézhették, mivel a bejegyzés alatt szép kommentcunami indult meg, kritizálva a videóban angolul beszélő Kulcsár Edina nyelvtudását.

“lyen angolt bent hagyni egy világversenyen! ; Az angolján még van mit javítani azért.. ; Szörnyen bemagolt hibákkal teli szöveg!” – ilyen és ehhez hasonló hozzászólások olvashatóak az oldalon, de Kata természetesen nem hagyta annyiban a dolgot, és megvédte pártfogoltját.

“Köszönjük azoknak, akik szurkolnak Edinának! Sokan kritizálják őt az angol tudása miatt. Ő is tudja, és mi is, hogy van még hova fejlődnie a nyelvtudásának, de a versenyre elég. Ha megnyeri, akkor kap egy 3 hónapos intenzív tréninget, ahol tökéletesítik angolját. Ezen kívül kap etikett és protokoll órákat is majd! Reméljük, hogy így lesz, szurkoljunk mindannyian neki, és ne kritizáljuk egyfolytában! A legszebb szépségkirálynőnk Edina az elmúlt 30 évben! Köszönöm!” – írja kommentben Hajdúné.

Az alábbi videót megnézve ön is eldöntheti, ciki-e vagy nem a szépségkirálynő angoltudása?

Ezt olvasta már? Összeomlott az x-faktoros Szabó Ricsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik