Szórakozás

Bunyós Pityu is hazatérhet Afrikából

A Celeb vagyok, ments ki innen! sírós adásának végén a mulatós bokszoló indulhatott el hazafelé.

Különleges kincsvadászattal indult a dzsungelkaland legújabb összefoglalója. Ezúttal a tét jóval nagyobb volt a megszokottnál: amennyiben a tábor valamelyik férfitagja vállalja, hogy négy órán keresztül kibírja nyakig a földbe ásva, akkor minden celeb egy videót kaphat az otthon hagyott szeretteitől.

A feladatot Puskás Peti azonnal magára vállalta, és miután simán kibírta a meghatározott időtartamot, megkaphatták az áhított és megható felvételeket. 

A bátorságpróba viszont maga volt a kabaré. Éva, Pityu és Pákó egy hatalamas csúzli lövedékeként funkcionált egy vizes csúszdán, és közben egy dárdával kellett a csillagokat megcélozni. A feladat így nyilván kevesebb bátorságot, és több ügyességet igényelt, no de Éva és Pákó ebben sem igazán jeleskedett. Konkrétan Bunyós Pityu nyújtotta az egyetlen értékelhető teljesítményt, Pákó pedig majdnem vízbe fulladt saját szerencsétlensége miatt. Balázs és Jani természetesen irtó jól szórakozott, és ezúttal valahogy nem is éreztük túlzónak a cikizésüket. Éva és Pákó tényleg szörnyen béna volt, na.

Fotó: RTL Klub 

A plasztikcicáknak pedig még mindig feltett szándékuk megfúrni Andit, aki aztán nem is nagyon bírta a gyűrődést, és hosszas sírással egybekötött panasznapot tartott – az akkor még jelenlévő – Bárdos Andrásnak. A híradós távozása egyébként nagyon mély nyomot hagyott maga után; Andi, Cooky és Peti egyaránt nagyon sajnálja fő támaszuk elvesztését. A táborlakókat aztán két csoportra is osztották a műsor szerkesztői, úgyhogy most már hivatalosan is fúriákra és csendesekre osztódtak a celebek. A részleteket erről – a várhatóan balhés napról – majd a holnapi adásban nézhetjük meg. 

A kissé (nagyon) becsiccsentett dzsungelcelebek közül aztán Bunyós Pityunak kellett távoznia, aki szintén nem szomjasan beszélgetett a műsorvezetőkkel. “Jó volt, nagy kaland volt”– így értékelte végül a mulatós zenész az elmúlt napokat, és szerinte valamelyik lány nyeri meg majd a játékot. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik