Szórakozás

Bódi Csabi kisfia sírva fakadt apja új videoklipje láttán

Az öt éves kisfiú sírva menekült a szobájába, amikor meglátta édesapja véresre vert arcát.

Bódi Csabi nagyon büszke legújabb videoklipjére, melyet a Sexy Lady című dalhoz forgattak, ám kisebbik fia, Rómeó halálra rémült, amikor először látta a végeredményt.

“Szerettem volna egy olyan klipet, amiben nem csak egy jó autó előtt énekelek csinos lányok társaságában, hanem egy olyat, aminek története is van. A sztori szerint egy egyszerű pincért alakítok, aki összejön egy légyottra egy gazdag üzletember csajával. Amikor viszont kiderül a dolog, akkor megvernek. Profi sminkesek festették véresre az arcomat, ezért a kisfiamat már előre figyelmeztettem, hogy ne ijedjen meg. Hiába mondtam, hogy nem igazi, szegény sírva futott a szobájába, hiszen még csak öt éves. Még most is, amikor újranézni a videót, mindig áttekeri azt a részt, amikor megvernek” – mesélte Csabi a Hír24-nek.

A mulatós sztár azt is elárulta, hogy a történet alapját, Enrique Inglesias – Hero című videoklipje inspirálta és tavasszal folytatást is készítenek hozzá, habár már a mostani anyagba is másfél videoklipet sűrítettek bele.

“Szerintem a hazai mulatós és pop szakma egyik legkomolyabb videóját sikerült összehoznunk és a karakteremet is egészen jól alakítottam, annak ellenére, hogy nem vagyok színész. A klipet egyébként én magam vágtam és a rendezésből is kivettem a részem, úgyhogy különösen büszke vagyok rá” – avatott be a részletekbe Csaba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik