Szórakozás

Éleződik a feszültség Tóth Gabi és Szikora között

A mentorok egyre gyakrabban nem értenek egyet az értékelések során, és ez már kisebb beszólásokhoz is vezet.

Szikora Róbert a szombat esti X-Faktorban egy “Gondoltam!” megjegyzéssel és a közönségre kacsintással nyugtázta, hogy Tóth Gabi véleménye ismét Alföldiével egyezett meg a versenyzők értékelése során. Az énekesnő persze rögtön reagált, miszerint egyáltalán nem ért egyet mindig a rendezővel.

A mentorok közti enyhe feszültség nem újkeletű, hiszen már a Tábor során is kiabálásig fajuló veszekedés volt Gabi és Szikora között, de az Alföldi-Tóth Gabi és Szikora-Little G párosokra válás is jelen van már a műsor kezdete óta. Szikora Róbert most a Borsnak próbálta boncolgatni a véleménykülönbségek lehetséges okait.

“Nagyon különböző habitusú személyiségek vagyunk. Mindannyiunknak önálló, határozott véleménye van a versenyzőkről. Ahogy haladunk elő­re, egyre jobban nő a feszültség, nyilván mindenki a saját előadóit támogatja és védi” – mondta el az R-Go frontembere, aki szerint egyetlen női mentorként Gabi még érzékenyebb a mentoráltjait ért kritikákra.

“Mivel élő adásról van szó, mindenki nagyon izgul, pillanatok alatt kell reagálni mindenre, és ez valamennyi résztvevőnél másképp csapódik le. A szombati produkciók láttán ugyanúgy tettem, mint máskor is, dicséretet és kritikát is egy­aránt megfogalmaztam” – véli Szikora, aki semmiképp nem szánja személyeskedésnek az értékeléseit.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik