Szórakozás

Bódi Sylvi sokat bukhat meztelenkedése miatt

Nem véletlen, hogy a modell perelni akarja az RTL Klubot. Azzal ugyanis, hogy a tévénézők pucéran láthatták őt a műsorban, megszegte a Playboy szerződését.

Bódi Sylvi kiutazása előtt jelentette be a nagy hírt, hogy nem vetkőzik többé, utolsó meztelen fotóit pedig a nyuszis magazin hasábjain láthatják a rajongói. Ezzel szemben, ahogy kiérkezett Afrikába, ledobta a textilt, így bárki láthatta ruha nélkül.

A playmatek szerződésében azonban van egy kitétel, mi szerint a megjelenést követően még hónapokig nem mutatkozhatnak máshol pucéran, Sylvi esetében pedig ez halmozottan igaz, hiszen exkluzív fotókat ígért a magazin. A szerződés ezen pontjának megszegése miatt, akár milliókat is bukhat a modell, nem véletlen tehát, hogy berágott, amikor kiderült számára, hogy az RTL leközölte meztelenül fürdőző anyagát.

A Bors a Playboy főszerkesztőjét is megkereste az ügyben, hogy kártérítési igényükről kérdezze, de Pantl Péter kitért a válaszadás elől. Mondjuk mi már csak azt az egyet nem értjük, hogy Sylvi miért nem bírta ki, hogy bikiniben fürödjön, akárcsak a többi celeb.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik