Szórakozás

Pál Dénes tábortüzet rakna a női ruhákból

A Sztárban sztár győztese nem bújik többé szoknyába és magassarkúba.

Pál Dénes – a közönség és a zsűri egyöntetű véleménye szerint abszolút megérdemelten – nyerte meg a TV2 show-műsorának idei szériáját. A legsokoldalúbb előadónak választott egykori Voice nyertes nagyon örül, hogy kitörhetett kicsit a szépfiú skatulyából, de a női ruhákról azért egy életre lemondana.

“Háromszor voltam nő a műsor folyamán, rajtam kívül csak Kökény Attila bújt ennyiszer női ruhába. Nem gondolom, hogy nehezített pálya lett volna, ezt is feladatnak fogtam fel, ahogy minden mást. Sokan mondják, hogy Zsédaként tetszettem nekik a legjobban, és annál a produkciónál valóban átléptem a saját határaimat. Nehezen megy a nőiesség még sok gyakorlással is, és abban biztos vagyok, hogy soha többé nem bújok női ruhába. Ha kertes házban élnék, egy csinos, hangulatos tábortüzet raknék a szoknyákból és a magas sarkú cipőkből. A Sztárban sztár döntőjével lezárult ez a korszak az életemben.

Bíztam abban, hogy a műsorban meg tudom mutatni, nem csak lírai oldalam létezik. A Voice után beszorultam egyfajta skatulyába, nagyon sokan a szép szemű, búgó hangú énekesként tartottak számon, aki lírai dalokat énekel. Boldog vagyok, hogy megmutathattam, ennél jóval többet tudok” – mondta el Dénes a Borsnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik