Szórakozás

Pál Dénes nyerte a Sztárban sztárt

Az énekest Magyarország legsokoldalúbb sztárjának választották a TV2 show-műsorában.

Az összes eddigi versenyző közös dalával és igazi finálé hangulattal indult az idei utolsó Sztárban sztár élő adás. A fekete és arany dominált a színek kiválasztásánál, amiből erősen kilógott Liptai Claudia élénk ruhája, aki saját bevallása szerint sorkiemelő filcnek öltözött. Szerintünk viszont bomba jól nézett ki ma (is), mutatunk is róla egy fotót gyorsan.

Fotó: Facebook 

Az események aztán hamar felpörögtek, szóló produkciók és meghívott énekesekkel való duettek követték egymást, amiből mi Tóth Vera Janis Joplin produkcióját, Vastag Tomi Israel Kamakawiwo’ole előadását és külsejét (!), Hevesi Tamás és Balássy Betty duettjét, a Loreen bőrébe bújt Kökény Attila eufóriáját, és Pál Dénest, aki Somló Tamást alakította, hangilag egészen kiválóan. 

Elrettentő példaként pedig megmutatnánk Pál Dénes és Koós János Macskaduettjét; helyesebben ez leginkább arra példa, hogyan tudja maga az eredeti előadó tönkretenni a dalt, például többszöri szövegtévesztésével. Íme:

 

No de ezen elegánsan lépjünk is túl; a hangulat amúgy tényleg nagyon jó volt, vicces volt, tulajdonképpen jól szórakoztunk. A zsűri egyébként ezen az estén már nem pontozott, csak véleményezett és a poénokat szórta. A döntés tehát a nézők kezében volt, a győztest csakis az ő szavazataik alapján választották ki. 

Persze azért a zsűritagok is elmondták véleményüket; Claudia mind az öt versenyzőt szívesen látná a dobogó tetején, Bereczki Zoli Pál Dénes és Kökény Attila között vacillált, Hajós András Kökényi, Pál és Hevesi hármasban gondolkodna, Majka pedig szintén Kökény Attila és Pál Dénes kiegyensúlyozott teljesítménye mellett tette le voksát. 

A kiesett versenyzők közül legtöbben talán Pál Dénes nevét említették, ami a nézők döntésével is egyezett. Magyarország legsokoldalúbb sztárja 2014-ben Pál Dénes lett, aki a nyertesnek járó kétmillió forintot az SOS Gyermekfalunak ajánlotta fel. Gratulálunk! 

Fotó: TV2 

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik