Szórakozás

Ilyés Jenifer esett ki másodikként az X-Faktorból

Ilyés Jenifer és Andelic Jonathan párbajából a női versenyző került ki vesztesen az RTL Klub tehetségkutatójában.

A kissé hamiskásan éneklő Ilyés Jenifer és a komfortzónájából kimozduló – azaz a színpadon végre megmozduló Andelic Jonathan került párbajhelyzetbe az X-Faktor második élő show-jában. A megmérettetésen először Jenifernek kellett megmutatnia, hogy miért is lenne őt érdemes versenyben tartani. Bennünket ezúttal is Jonathan győzött meg jobban, és – mint később kiderült – a mentorok is ezen a véleményen voltak.

A saját mentor, Szikora Róbert kivételével minden ítész a női versenyzőt küldte haza; így Jonathan folytathatja a versenyt jövő héten is. 

Fotó: Hír24/Pál Anna 

Ami még történt…

Ahogy már beszámoltunk róla, Istenes Bence mellé egy női műsorvezetőt is beújítottak a műsor készítői. Aki pedig nem más, mint az After X-re beharangozott, és a dzsungelből pár napja hazatért Szabó Zsófi.

Ez úgy nagyjából rá is nyomta a bélyegét a műsorra, mivel ha egy jelzőt kellene használnunk az est jellemzésére, akkor az mindenképpen az erőltetett lenne. Zsófi túlzott – reméljük csak az izgatottságnak betudható – harsánysága, túlzó “happysége”, és kínos megfelelni vágyása mintha Bencét is lefelé húzta volna. Legalábbis igyekszünk ennek betudni a Gangnem Style “koreográfiát”, Zsófi éneklését és minden egyéb borzalmat.

Fotó: Facebook 

Na de lépjünk is tovább – bár tudnánk! – és ejtsünk azért pár szót a versenyzőkről és a mentorokról is. Elsősorban a külsőségeknél ragadnánk le, Tóth Gabi ugyanis eszement jól nézett ki ma; szokásos hasig érő dekoltázsával és új frizurájával együtt az adásra választott outfit is tuti választás volt. És a múltkori adáshoz képest mintha az energiaital adagját is lecsökkentette volna, ergo ezúttal nem tűnt úgy, mint aki azonnal kiugrik a mentorpultból.

Little G pedig mintha előszedte volna eddig valahol rejtegetett zordabb énjét; ebből adódott is némi feszültség, ami leginkább Szabó Ricsi produkciója kapcsán volt érezhető. És ha már a versenyzőknél tartunk, kiemelnénk pár emlékezetes pillanatot – ami nem biztos, hogy minden esetben az éneklés lesz.

Horányi Juli egy fantasztikus, egyedi tervezésű ruhakreációban lépett színpadra, amit muszáj megmutatnunk önöknek is.

Fotó: RTL Klub/X-Faktor 

Viszont Tóth Andi szerelésével eléggé mellélőttek a stylistok, ugyanis a 15 éves lányt egy 10 centis sarkú cipőben, és egy dögös miniruhában küldték színpadra, ami elképesztően nem illett hozzá. Ahogy a dala sem, és mindkét rossz választást megjegyezték produkciója után a mentorok is. Nagy Ricsi és Borbély Ricsi egyaránt jók voltak ma; utóbbinak Gabi egy igen érdekes beszólást is elejtett: “majdnem én is beléd zúgtam” – mondta a mentornő a göndör színésznek.

Kállai-Kiss Zsófi szerény véleményünk szerint hatalmasat énekelt, a múltkori párbajozó, Jakab-Péter Izabella viszont most sem volt túl meggyőző, bár az kiderült – mind Alföldi Róbert, mind Istenes Bence felhívta rá a figyelmet – hogy a versenyzőnek igen jó lábai vannak. Az együttesek számunkra abszolút felejthetőek voltak – bocs. 

Volt aztán közös produkció, volt sztárfellépő Rácz Gergő személyében, volt “lenyűgöződött” Szikora Robi, és volt aztán vége főcím… Mindenki döntse el maga, hogy sajnos, vagy szerencsére.

Jövő héten jön a harmadik élő show, amit mi természetesen ismét figyelemmel követünk.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik