Szórakozás

Rákóczi Ferit lekapcsolta a NAV

A rádióst Afrikából hazatérve a repülőtéren egy vámos fogadta, de kiderült, csak kollégái viccelték meg.

Rákóczi Feri is Dél-Afrikában töltötte az elmúlt két hetet, a Morning Show reggeli élő műsorait ugyanis onnan sugározták, hogy műsorvezetőtársaitól, Sebestyén Balázstól és Vadon Janitól erre az időszakra se kelljen elszakadnia.

Az utazás előtt már beszámoltunk róla, hogy Feri is a Celeb vagyok, ments ki innen! stábjával tart, az egyik múlt heti összefoglalóban pedig fel is tűnt, ő szállította le a kórházból frissen kiengedett Janit egy hordágyon.

A rádiós, több celebbel együtt, mint például Gáspár Bea vagy Krasznai Tünde, már szombaton hazautazott Magyarországra, ám a reptéren egy kínos meglepetés fogadta, egy NAV munkatárs várta a kijáratnál. Persze hamar kiderült, hogy a meglepi csak jóérzésű kollégáinak a tréfája.

“Jó reggelt! Feri már megérkezett Budapestre szombaton, akit “lekapcsolt” a NAV a reptéren.Természetesen nem kell rosszra gondolni csak kedvességből meglepte Suller György Attila őrnagy, vám- és jövedéki szóvivő” – írta a Morning Show csapata a Facebookon, amihez fotót is mellékeltek.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik