Szórakozás

Krasznai Tünde cicivillantással sokkolta Fördős Zét

Az énekesnő mintha nem bírna a hormonjaival, pedig a dzsungel férfilakói nem fogadják kitörő lelkesedéssel magamutogatását. A nézők sem díjazták a kitárulkozást, ezúttal az egykori x-faktorosnak kellett távoznia a dzsungelből.

Különösen hideg éjszakája volt a celebeknek, talán ezért is, és a kiesett Dudás Mikire emlékezve, egy kajakversenyt hirdettek meg a műsor készítői, ami után a győztes páros – Krasznai Tünde és Fördős Zé – egy forró kádfürdőt vehetett, ráadásul a bátorságpróbára sem nekik kellett indulniuk.

Így végül a közösség döntése alapján Zsófi és Madár birkózott meg az undorítónál undorítóbb turmixokkal. Ennél a résznél megállapítottuk, hogy a műsor fogyókúrázóknak kimondottan ajánlott és garantáltan hatékonnyá teszi a diétát. Ehhez képest a két táborlakó meglepően jól teljesített, és végül 5 csillaggal térhettek vissza a többiekhez. 

 

Krasznai Tünde pedig nem túl diszkréten rámozdult Fördős Zére; a nyereményfürdés közben “véletlenül elfelejtett” melltartót venni, aminek a gasztroblogger látványosan nem örült. A helyzet több volt, mint kínos, Tünde lassan taníthatná hogyan tegye magát minél ellenszenvesebbé a társai és a nézők szemében. A többiek szerint egyébként Zé részéről felért egy bátorságpróvál a Tündével való pancsolás, Madár pedig simán be sem ült volna a félmeztelen, lábát kéjesen nyújtogató lány mellé. 

A dzsungel-faktorban énektudásukat mutathatták meg a szereplők, ahol Bódi Sylvi olyannyira nem merte kiereszteni hangját, hogy Gáspár Laci éneklésére playbackelt. Ennél több szót talán nem is érdemelnek a produkciók, esetleg még annyi, hogy Aurelio ezt az alkalmat is megragadta, hogy kifejtse ellenszenvét Tünde és Sylvi iránt.

És nem annyira meglepő módon, a szavazás eredményeként a nézők Tündét küldték haza Afrikából, aki nagyon örül, hogy végre hazajuthat.

Fotók: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik