Szórakozás

Kiszel Tünde egy UFO?

Pataky Attila szerint a hírességek közt is vannak földönkívüliek. A szakember megmondta, hogy ki a gyanús.

Az ufókkal már állítása szerint többször is találkozó Pataky Attila a Blikknek elárulta: két évvel ezelőtt találkozott egy hírességgel, akit a kisugárzásáról egyértelműen földönkívülinek azonosított. Azt azonban nem mondta el, hogy ki az.

A lap azonban nem hagyta annyiban, egy igazi szakértőhöz fordult. A Magyar Ufókutató Szövetség tagja, Medgyesi Iván szerint gyanús lehet a robotszerű beszéd, vagy a kifogástalan megjelenés. Esetenként nagyon le vannak lassulva. Néha az embernek bizonyos hírességeknél olyan érzése van, mintha egy idegen bolygóról jöttek volna. Ilyen például a Való Világból megismert Alekosz. Az egykori felnőttfilmes Aleska Diamond pedig mindig kifogástalanul néz ki, ezért gyanús lehet. Kiszel Tündét pedig senkinek sem kell bemutatni.

A hírességek jót nevettek a dolgon, bár érdekes, hogy a háromból ketten nem zárták ki a földönkívüliség tényét. Lehet, hogy Medgyesi beletrafált?

Alekosz: „A Való Világban találkoztam először azzal a ténnyel, hogy engem az emberek nem tudnak hova tenni és az UFO, azonosítatlan tárgy kategóriába sorolnak. Ezen elgondolkoztam és kívülállóként valószínűleg én sem tudnám magam meghatározni és őszintén szólva sokszor én sem értem saját magamat. Szóval elképzelhetőnek tartom, hogy ha nem is vagyok UFO, de valahonnan valamikor idepottyantottak”

Aleska: „Néha én is elgondolkozom azon, hogy nem erről a bolygóról származom – nevet – Hiperaktív vagyok és nem úgy viselkedem, gondolkozom, mint mások. Néha vannak szokatlan dolgaim, múltkor például ásványokat gyűjtöttem és azokat tanulmányoztam”

Kiszel Tünde: „Én UFO? Ez nagyon vicces. Nem érzem magam annak, de könnyen lehet, hogy mások ezt gondolják rólam”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik