Szórakozás

Nem adja fel a naptárbizniszt Kiszel Tünde

A celeb jövőre is kiadja híres falinaptárát, tegnap fotózták hozzá a képeket januártól decemberig. Tünde most pin-up lány lesz.

Kiszel Tünde már többször fel akarta adni falinaptára kiadását, ezúttal sem áll le a biznisz. Igény ugyanis állítólag bőven van rá, rajongói várják az új kalendáriumot. A 30 ezerért bárkit felköszöntő médiaszemélyiség már javában készül a 2015-ös kiadásra, a fotók túlnyomó részét tegnap készítették el a stábjával. A 3D-s, dívás, dominás, elegáns és még ki tudja milyen naptárak után Tünci ezúttal pin-up lányként pózol.

Fotók: Varga Andi

“A fotósom, Budai Tibor ötlete volt, hogy az 50-es, 60-as évek stílusát idézzük fel a fotókon. Nekem is nagyon tetszett az elképzelés, igazán jól állt nekem a csábító díva. A hangulatot az Álomautó múzeumban és egy amerikai étteremben sikerült felidéznünk, ahol retro ruhákban, gyönyörű autócsodákban fotóztak” – mesélte a Hír24-nek Kiszel Tünde.

A képeken persze az elmaradhatatlan hódító is feltűnik: a VV3 egykori versenyzője, a válófélben lévő Tommyboy sofőrt alakítva falja fel szemével a naptárdívát.

“Izmos és sármos férfit kerestünk mellém, nem kellett sokat gondolkodnunk, amíg rátaláltunk Tomira. Nagyon tetszik, jó az alakja, jóképű és udvarias is – de nem járunk, régi jó baráti kapcsolat van közöttünk” – tette hozzá Kiszel, aki néhány képen kislányával, Donatellával is együttszerepel.

Tünde néhány werk képet már el is juttatott hozzánk kóstolóba, a naptárban megjelenő képekre azonban még várni kell egy kicsit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik