Szórakozás

Tíz év után újra összeállhat a Fekete Vonat

Kibékültek a tagok, most már nincs akadálya hogy ismét együtt zenéljen az egykori együttes.

A hírek szerint hamarosan újra összeállhat a roma hip-hop csapat, a Fekete Vonat. Már decemberi nagykoncertet is rebesgetnek egyesek, tehát abszolút elképzelhető, hogy Mohamed Fatima, L.L. Junior és Beat ismét együtt áll majd színpadra.

“Nem először halljuk ezeket a híreket, igaz, az utóbbi hetekben sűrűbben, mint korábban. Nem titok, tervbe vettük a visszatérést, annyian szeretnék, hogy előbb-utóbb engednünk kell ennek az igénynek. Mohamed Fatima hazajött, önállóan is sikeres és ismert lett, L. L. Junior hosszú évek óta a legkeresettebb előadók egyike, az eredeti formációban szereplő Beat pedig biztosan nyitott lenne arra, hogy ők hárman újra egy csapatot alkossanak. Ami fontos: tudtommal a nézeteltéré­seiket tisztázták egymással, így ez sem lehet akadálya a Fekete Vonat újraélesztésének” – mondta el a Borsnak L.L. Junior menedzsere.

Az egykori együttes 1997-ben megnyerte a Fila Rap Jamet, a Forró a vérem című számuk az európai dalversenyen hatodik lett. Előbb L. L. Junior, majd Beat is kilépett a csapatból, amely 2004-ben adott ki utoljára albumot Fatimával és Báróval.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik