Szórakozás

Amerikai portréfilmet forgatnak Mága Zoltánról

Bár a hegedűművész luxusban bővelkedő image-filmje még saját rajongóinál is kiverte a biztosítékot, a jelenetek egy sikeres művészeket bemutató filmben is visszaköszönhetnek majd.

Magánrepülőgép, vörös szőnyeg, pezsgő és fotósok hada – néhány kocka a videóból, amit Mága Zoltán készíttetett abból az alkalomból, hogy karrierje kezdetének harmincadik évfordulójához érkezett. A film végül nem aratott nagy sikert; annyira nem, hogy a hegedűművész azóta töröltette is az ominózus felvételt.

Az Aktív riportjából viszont az is kiderül, Mága Zoltánról portréfilm készüla közeljövőben, mégpedig Amerikában, aminek apropóját talán hamarosan New Yorkban megrendezendő önálló estje is adja. A filmben szegénységből induló, és igen magasra jutó művészeket fognak bemutatni.

“Lesz olyan felvétel a filmben, hogy egy szegény kisgyermek a kollégiumban zsíros kenyeret eszik, sírva eszi meg a zsíroskenyeret, és azt követően felveszi a hegedűt, és több órát gyakorol. Megmutatva azt, hogy ebben az országban is, mindegy, hogy kinek milyen a bőrszíne, a származása; ha valaki tisztességesen, becsületesen, szorgalmasan, kitartóan tanul, akkor úgy gondolom, hogy egyforma eséllyel indulhat az életben” – mondta el Mága Zoltán, aki üzent azoknak is, akik nem szimpatizáltak lususkörülményeit bemutató videójával.

Az építő kritikáknak mindig nagyon örülök, de üzenem, hogy nem tudok, és nem is akarok megfelelni azoknak az embereknek, akik mindidáig nem is követték a pályafutásomat. Hála istennek azt kell mondani, hogy több millió ember szeret, tisztel, nagyon sokan eljönnek a koncertemre, nagyon sok jótékonysági koncertet tudunk rendezni. Hiszen ha a közönség nem lenne – azért is köszöntem meg a közönségemnek a harmincéves pályafutásomat – mert ha nem lennének, gyakorolhatnék én tíz órát, nap mint nap, nem érne semmit sem.”


Ezt olvasta már? 33 éves lett Ördög Nóra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik