Szórakozás

Vajna Timi két év múlva világversenyt rendezne

Bár idén még titkos partin zajlik a Miss Universe döntője, a jövőben komoly tervei vannak a versennyel a producerfeleségnek.

A Miss Universe szépségverseny idén majdnem elmaradt, hiszen Vajna Timi bokros teendőire hivatkozva először úgy tűnt, lemond a verseny szervezéséről. Később aztán mégis belevágott, és már a jeges vödrös kihívásán is érzékelhető volt, hogy szépen halad az előkészületekkel, hiszen a döntős lányokat hívta ki a jótékonysági akcióra.

Tehát már megvannak döntősök; Timi pedig most a Borsnak azt is elmesélte, hogy zajlik majd az idei verseny, és milyen nagyra törő tervei vannak a továbbiakra nézve.

“A szponzorok még úgy is mellettünk vannak, hogy televíziós megjelenést nem tudunk biztosítani nekik. Andy három évre vette meg a verseny jogait: az első év a felvezetés, jövőre pedig már egy nagy televízión egy fergeteges show-val képzeljük el a folytatást, és két év múlva szeretnénk, ha a Miss Universe világversenyét itt, Magyarországon rendezhetnénk meg” – mondta el Vajnáné.

“Közel ezer lány jelentkezett az ország minden részéből, ügynökségeken keresztül kerestük a legszebbeket. Szeretnénk újra pozicionálni a versenyt és a királynői címet. Andy ötlete volt, hogy amerikai minta alapján, a döntőre csak meghívásos alapon jöhetnek a nézők. Csak egy nagyon szűk kör lehet majd jelen. Annyira exkluzív lehet, hogy még a helyszínt is igyekszünk titkolni. Természetesen az egészet rögzítjük kamerákkal, és az interneten bárki megnézheti” – mesélte Timi a versenyről.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik