Szórakozás

Csézy férjhez ment

Az énekesnő és újdonsült férje hatalmas lakodalmat tartott; 400 vendég és 23 koszorúslány előtt mondta ki a pár a boldogító igent.

Csézy kezét tavaly kérte meg 18 évvel idősebb párja, László. Az énekesnő akkor a Blikknek mesélt arról, mennyire várja a nagy napot:

Nagyon szeretjük egymást, és mérhetetlenül boldog vagyok, hogy Laci felesége lehetek. Mezőkövesden lesz a nagy nap, és már biztos, hogy háromszázan leszünk. Egy tipikus vidéki elegáns esküvőt szeretnénk, hagyományos mezőkövesdi ízekkel.”

Tegnap pedig meg is tartották a menyegzőt, ami a Bors szerint pazar és igen látványos volt, és a vendégek listájára is felkerült még vagy száz újabb név. A hatalmas vendégsereg előtt megtartott esküvőt a hagyományokhoz híven rendezték meg.

Nagyon izgatott vagyok, talán még soha nem izgultam ennyire, mint most, de nagyon boldog vagyok! A polgári szertartást már három héttel ezelőtt megtartottuk, de mindketten izgatottan készültünk a mai napra, és szerencsére minden jól alakult. A nászutunk azonban változik. Eredetileg a Maldív-szigetekre készültünk, de az ottani időjárási viszonyok miatt ezt későbbre halasztottuk. Így most csak beülünk az autóba, és meglátjuk, merre visz az utunk” – mesélte az énekesnő, akinek esküvői képeit IDE kattintva meg tudják tekinteni.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik