Szórakozás

Legjobb pillanataival búcsúzik Bajor Imrétől a Heti Hetes

A műsor stábja egy egész adást szentel annak, hogy elhunyt barátjuk és kollégájuk ott töltött éveit felelevenítsék.

Vidáman és nevetve búcsúzik a napokban elhunyt Bajor Imrétől a Heti Hetes az őszi első adásban – írja a Bors. Még Hernádi Judit is visszatér erre az alkalomra, ahogy ezt Ónodi György főszerkesztőtől megtudta a lap munkatársa.

“Imre halála feldolgozhatatlan veszteség számunkra. A széke természetesen üres marad, az első őszi adásban pedig olyan vendégekkel emlékezünk rá, akik a Heti Hetesen kívül is szoros szakmai és emberi kapcsolatot ápoltak vele. Többek között visszatér hozzánk Hernádi Judit színésznő, aki távozásakor ugyan azt mondta, többé nem jön, erre az alkalomra megszegi a fogadalmát, ami pedig rá nem jellemző. Itt lesz Gálvölgyi János, Ábel Anita, Farkasházy Tivadar és még sokan mások is, akiknek a nevét addig nem szeretném nyilvánosságra hozni, amíg nem egyeztünk meg velük” – mondta el Ónodi, aki korábban úgy jellemezte Bajort, mint egy tábortüzet, akit jó volt körbeülni.

“Kiírtam lemezre tizenöt évnyi anyagot a műsorunkból, Imre legjobb pillanatait. Ezeket fogjuk bejátszani, és ezeken röhögünk majd együtt Imrével, a nézőkkel. Igen, röhögünk, mert véleményem szerint Imre is ezt látná szívesen. Vidám, életigenlő ember volt, aki elvárja tőlünk, hogy úgy emlékezzünk rá, ahogy ismertük. Jókedvvel” – mondta el a főszerkesztő a tervezett adásról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik