Szórakozás

Bodrogi Gyula felesége másik férfival osztja meg életét

A mai napig Bodrogi-Voith házaspárként emlegetik őket, holott évtizedek óta nem alkotnak egy párt. A színésznő elárulta hányadán is állnak.

Voith Ágnest és Bodrogi Gyulát még ma is összeköti a család és a közös munka, de valójában már 32 éve annak, hogy elmúlt köztük a szerelem és mindketten új párra leltek. Mindezidáig egyikükben sem merült fel a válás gondolata, hiszen boldogok a jelenlegi életükben.

 Fotó: Vörösmarty Színház

Voith Ágit nem bántja, hogy férje sikeresebb nála, hiszen saját bevallása szerint ő közel sem annyira karrierista és a nyilvánosságot is elkerüli, így például nem jár olyan rendezvényekre sem, ahol felismerhetik. Társával, Döme Zsolt zeneszerzővel a legnagyobb egyetértésben élnek.

“Zsolt nem szereti a nagy nyilvánosságot, tulajdonképpen mindketten zárkózottabb típusok vagyunk. Szeretünk kettesben lenni, jókat beszélgetni. Ő egy nagyon jó fej, csupa szív ember, szenzációs társ, de hogy ne bízza el magát, elárulom, hogy az asztrológia szerint dupla Skorpió, amely a legborzalmasabb jegy. Úgy tud bántani, mint senki, és rém ügyes, mert amikor bánt, akkor egyenesen a szívem közepébe talál” – mesélte a színésznő a Story magazinnak.

Voith magánéletének részleteiről tovább olvashat a Story legfrissebb számában.


Ezt olvasta már? Elvonón kötött ki Demi Moore és Bruce Willis lánya

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik