Szórakozás

Csalódott Szikora a ByTheWay szétesése miatt

Patocska Olivér távozása megdöbbentette az együttes egykori mentorát. A fiú - talán ezért is - úgy érezte, magyaráznia kell döntését.

Ahogy már beszámoltunk róla, az X-Faktor eddigi legsikeresebb együttese háromtagúvá vált. A csapatban levő nézetkülönbségek miatt Patocska Olivér kilép a ByTheWayből. A Nők Lapja Cafe mentoruk, Szikora Róbert véleményét kérdezte a váratlan döntésről.

“Nagyon megdöbbentett a hír és csalódottnak éreztem magamat. Olivérrel nem beszéltem, a zenekar többi tagját természetesen elláttam jó tanácsokkal, mivel kikérték a véleményemet. Minden zenekar életében vannak krízishelyzetek, náluk ez most állt elő. Úgy gondolom, hogy minden ilyenből az embernek megerősödve kell kijönnie, mindig talpra kell állnia” – mondta el Szikora. Időközben pedig maga Patocska Olivér is megszólalt a portálnak.

“Azt gondolják, hogy feladtam valamit, pedig valójában nem erről van szó. Lemondtam a sikerről azért, hogy küzdhessek az álmomért – az álmomért, amit azt hittem, hogy együtt érünk majd el a csapattal, de be kellett látnom, hogy ez az én álmom, nem az övék, és nem kényszeríthettem rájuk az akaratomat. Tudom, hogy nem a ByTheWay miatt, hanem a személyiségemnek köszönhetően kedveltek meg az emberek, azért, mert láttak bennem valamit. Bár sokan kritizálnak, be fogom bizonyítani, hogy bárkiből lehet akárki, csak küzdeni kell érte – remélem, hogy motivációt nyernek a példámból” – mondta el a fiatal énekes, aki azért nem tartja lehetetlennek, hogy valaha még színpadra áll egykori zenésztársaival.


Fotó: Facebook

Ezt olvasta már? Végéhez közeledik Szabó Zsófi önkéntes száműzetése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik