Szórakozás

Nyugtatókat szedett és kórházba került Cseke Katinka

Eddig eltitkolt időszakáról vallott a Jóban Rosszban színésznője a Story magazinnak.

Cseke Katinka most beszélt először arról, hogy volt egy titkolt időszak az életében, amikor étvágycsökkentőként méregerős nyugtatókat szedett. Nem csoda, hogy végül kórházban kötött ki, ahol kiderült, az életét kockáztatja.

“Odáig jutottam, hogy idegnyugtatókkal tömtem magam, mert azt olvastam valahol, hogy azok elveszik az étvágyat. A depressziómon azonban ezek sem segítettek. Hamarosan kórházba kerültem, és az orvosom azt mondta, ez így nem mehet tovább, döntsem el, hogy élni akarok, vagy meghalni. Napokon át üvöltve sírtam. Aztán az egyik reggel arra ébredtem, hogy elegem van a szenvedésből. Eldöntöttem, hogy új életet kezdek, és azért is megmutatom, hogy ki vagyok…” – monda a Storynak a színésznő, akinek sikerült 108-ról 78 kilóra lefogynia és visszanyernie önbizalmát. De nem volt egyszerű, mert még nem sokkal ezelőtt is sokan bántották őt kinézete miatt.

Fotó: TV2

“Ma már eszemben sincs szégyenkezni a külsőm miatt! Meg akarom mutatni, hogy ducin is lehet valaki kívánatos. Közben pontosan tudom, mit él át egy nyolcvankilós vagy annál súlyosabb nő, amikor strandra megy, és fürdőruhában kell vállalnia a testét. Tudom, milyen érzés görcsösen szorongatni a strandkendőt, szégyenlősen takargatni az úszógumit, a narancsbőrt és a puha combokat. Igazságtalan és kegyetlen világ ez, ahol a súlyfelesleggel küzdő nőkkel folyamatosan azt éreztetik, hogy mások, kevesebbek, mint a többiek. Pedig ez nem így van. Persze én is megjártam azt a bizonyos poklot… Engem is aláztak már meg a külsőm miatt, sőt nem is olyan rég vadidegenek kiabáltak utánam a strandon: ‘Mi van, te kövér disznó?!'” – tette hozzá Cseke Katinka, akinek ma már a társkeresés sem okoz problémát, sőt minden gátlás nélkül mutatja meg magát fürdőruhában.

Például a Story e heti számában is, ahol több oldalon keresztül látható strandszettben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik