Szórakozás

Botránykönyvet ír John Travolta állítólagos expasija

A sztár szextitkairól készül lerántani a leplet egykori barátja.

Még évekkel ezelőtt reppent fel a pletyka, hogy John Travolta és egykori pilótatársa, Douglas Gotterba szeretők voltak. A férfit végül emiatt munkahelyéről, a Travolta Légitársaságtól is kirúgták, a titoktartási szerződéssel azonban probléma adódott. Gotterba szerint aláíratlan felmondási levéllel bocsátották el őt a cégtől, melyben nem volt titoktartásról szóló rész. Travolta viszont állítja, hogy később egy kiegészítő nyilatkozatot mégis aláírt a férfi, melyben megígéri, hogy bizonyos momentumok sosem kerülnek nyilvánosságra.

Fotó: AFP 

Most úgy döntött az egykori szerető, hogy mégis kitálal, ezért bíróságra vitte az ügyet, rájuk bízva a döntést, hogy szabadon beszélhet-e vagy valóban magában kell tartania a régi ügyet. A hosszú procedúra megoldódott – derül ki a gawker.com cikkéből –  hiszen úgy tűnik a bíróság Gotterbának ad igazat, ahogy azt határozatban már meg is kapta a férfi.

A férfi tehát bosszúra készül, ugyanis egy botránykönyvet helyezett kilátásba, ahol könnyítene a saját lelkén, befeketítve ezzel a sztár imázsát. Néhány részlet már most is kitudódott. Többek közt az is, hogy Travolta magával vitte őt utazásaira, például Hawaiira, Amszterdamba és Kenyába is. Bár az utakra hölgyeket is vittek, mégis leggyakrabban egymás karjában ébredtek – állítja a férfi, aki azt is elárulta, Travolta féltékeny, ámde szenvedélyes szerető volt. Állítólagos kapcsolatuk 5 évig tartott.

És ezt olvasta már? Különleges visszatérésre készül Oláh Ibolya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik