Szórakozás

Stohl András nővé változott

A színész egy másfél órás beavatkozás után alakult nővé színpadi szerepe kedvéért, amiben annyira jól érzi magát, hogy a színházon kívül sem veti le karaktere gesztusait.

Stohl András alakítja majd az Átrium Film-Színházban bemutatásra kerülő, Őrült Nők ketrece című előadás főszerepét. A darabot Alföldi Róbert rendezi, aki szerint az újdonsült apuka remekül fest nőként.

“Nagyon szép és csinos. Hál’ istennek nem egy karikatúra, hanem nagyon természetes. Jobban néz ki, mint egyébként” – mesélte a Fókusznak nevetve Alföldi, akit nemrég a legértékesebb magyar hírességnek választottak.

A színész elárulta, hogy imádja szerepét, olyannyira, hogy magánéletében is kezd nőként viselkedni. Fürdés közben például simogatja magát, az egyetlen dolog pedig, amit nem bír megszokni, az magassarkú.

“Inkább nőt játszom, mint meleg férfit. Nagyon megszerettem ezt a figurát. Azt mondja az Ancsi, hogy már látja rajtam, hogy kezdek nőiesedni. Biztosan azért, mert ha az ember valamit próbál, abban nagyon el tud merülni, pedig semmi nem változott a nemi identitásommal” – mesélte Stohl.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik