Szórakozás

Székhelyi József meglepő kijelentést tett gyerekeivel kapcsolatban

A színművész imádja mind a hat gyerekét és hasonlóképpen érez unokái iránt is, mégis bevallotta, van kedvence, akit mindenkinél jobban szeret.

Székhelyi József 64 éves korában lett újra kispapa, a 3 éves Sára pedig azóta is lázban tartja. A színész az RTL Klub reggeli műsorában már nem tudta fokozni érzelmei kifejezését, ezért meglepő és nem túl szerencsés hasonlattal élt.

“Hát, ha nem félreérthető, én pedofil vagyok, rajongásig imádom a gyerekeimet. A Sára elintézte nálam azt, hogy a gyerekeim imádatának összességével imádom a Sárát. Olyan fantasztikus élmény volt számomra a jövetele, hogy nem tudok hozzá foghatót, pedig én tényleg elfogultan imádom a gyerekeimet és az unokáimat” – áradozott József a 8:08 Minden Reggel adásában.

A színész nem bánja, hogy kislányát idős korában szánta neki az ég, azt mondja, minden percet kihasznál a kicsivel, mert számára ez a feltöltődés, amitől megfiatalodik. “Minden igyekezetem az, hogy egy percet se mulasszak el Sára életéből, mert minden vele töltött másodperc életelixír számomra.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik