Szórakozás

Kommentháborúba bonyolódott VV Iza

Az egykori villalakó közösségi oldalán osztotta ki az őt kritizáló kommentelőt.

Folyamatosan oszt meg szelfiket Facebook-oldalán VV Iza, akinek egyik legutóbbi képe, helyesebben inkább a kép háttere elég nagy indulatokat generált. A fotón Iza egy láthatóan elég rendetlen szobában pózol, és ezt páran nem is hagyták szó nélkül. Iza pedig eléggé felkapta a vizet a beszólásokon, ahogy ez ki is tűnik az alábbi – kissé káoszos- bejegyzésből:

“Mindenki.megjegyezi h kupi van. Igen az van es? Kerdem en ha megallas nelkul utaznal es allandoan rohannal vhova az elso szabad napodat rend rakassal fogod tolteni? Hat en nem:) majd mindennek eljon a maga ideje ahogy ennek is:) a mutetem attolodott jovohetre bizonyos okok miatt de ami kesik nem mulik:) ha zavar az h en magammal jobban torodok mint a rendel nem kell neznk gondolom te nem teheted meg h a hajad simasagaval is foglalkozz es irigykedsz amiert en szerepelek! Csak magadnak koszonhetsz mindent unom a kotoszkodest meg a beszolongatast nem tetszek minek nezel?:) udvozollek” – írja a nemrég érdekes állapotban kamerák elé álló lány.

Fotó: Facebook

A konkrét kommentet, amire Iza fenti válasza érkezhetett, már nem találtuk az oldalon; hogy a hölgy maga, vagy Iza törölhette, az nem derült ki számunkra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik