Szórakozás

Tanárnak állt Harsányi Levi

A műsorvezető rendhagyó motivációs órát tartott Klebelsberg Kuno Szakközépiskola diákjainak.

Tanulók meghívására tartott rendhagyó órát Harsányi Levente a fehérvári úti Klebelsberg Kuno Szakközépiskolában. A műsorvezető saját életpályáján keresztül tartott motivációs előadást az intézmény főként pincérnek tanuló diákjainak. Nem véletlenül, hiszen Levi is így kezdte annak idején.

Fotó: Steiner Gábor

“Felszolgálóként végeztem és kilenc évig pincérkedtem is. Nagyon szerettem, mert egyrészt jó csajozási lehetőség volt, másrészt pedig akkoriban nagyon jól lehetett vele keresni. Aztán jött a tévézés és rádiózás, de a mai napig szívesen gondolok vissza azokra az évekre” – mondta a Hír24-nek Harsányi Levente, aki jól érezte magát középiskolások között.


Fotó: Steiner Gábor

“Ugyanolyanok, mint én voltam ennyi idős koromban. Kicsit félszegek, kicsit visszafogottak, de gyanítom hogy ha most lemennénk az iskola elé, akkor mindenki annyit kérdezgetne, hogy nem is tudnék hazamenni. Nagyon jól érzem magam a tanári szerepben, és ha még egy-két dolgot meg is fogadnak a mondandómból, már megérte az egész” – tette hozzá a műsorvezető, aki hamarosan másodszor is apuka lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik