Szórakozás

VV Aurelio is a zene útjára lépett

Retteghet a magyar zeneipar, mert a Való Világ 6 még most is ontja magából az önjelölt sztárokat. Ezúttal a szájhős Aurelio vonult stúdióba.

A VV6 szereplőit úgy tűnik különleges érzékkel válogatták össze, hiszen a valóságshow-hősök a legkülönfélébb műfajokban, de a hazai zenei palettát kívánják színesíteni.

VV Charlotte, aki már beköltözése előtt is dj karrierjét emlegette, hetekkel ezelőtt összeállt villabarátnőjével, Alexával és egy felejthetetlen produkciót hoztak össze. Majd VV Dorka rukkolt elő első stúdiófelvételével – ami a közvélemény szerint kiváló lehet falunapokra – neki ugyanis feltett szándéka, hogy énekesnő legyen.

Aurelio, aki a játékban énektudását csillogtatta meg, most rappelésre adta a fejét, amelyben mestere VV Béci segít neki. A farokpörgető VV-győztes dédelgetett álma volt, hogy híres zenész legyen, ez idáig csak azért nem tudott befutni, mert nem volt hozzá pénze, de szerinte most már ezt is kipipálhatja.

“Már 13 éves korom óta szívesen elképzeltem magam egy videoklipben, ahol kinyilvánítom a gondolataimat. Mindig is írogattam szövegeket, csak sose volt hozzá kellő magabiztosságom, hogy előadjam ezeket” – mesélte Aurelio a Reflektornak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik