Szórakozás

Ganxsta Zolee fél az iskolától

A zenész hálát ad az égnek, hogy nem neki kell visszaülnie az iskolapadba, hiszen kislánya őszi iskolakezdésétől is frászt kap.

Ganxsta Zolee-nak mostanra se sikerült komoly felnőtté érnie, bár valószínűleg ez már így is marad. Az viszont biztos, hogy a legfontosabb dolog az életében az apaság, ahogy mindenhol hangoztatja is, “szerelmes a kislányába”. Barátjának, a hamarosan kétszeres apukává váló Harsányi Levinek is a különleges apa-lány kapcsolatról mesél.

Zolee kislánya, a 7 éves Zoé életében hamarosan új fejezet kezdődik, hiszen szeptembertől iskolába fog járni. Ettől a ténytől azonban inkább az apuka tart.

“Kicsit félek, mert Zozi hamarosan iskolába megy és ez már nem olyan laza, mint az ovi. Én viszont ugyanolyan vagyok, mint voltam, nem komolyodom” – mondta Ganxsta a Hir24-nek.

A 48 éves frontember ráadásul eléggé be van táblázva mostanában. Zenekara jubileumára készül, színházban játszik, sőt a Showder Klub-osokkal is leégeti magát. A Kartellel legújabb videójukat is leforgatták külföldön, ahol a lovak közé csaptak és megadták a módját a bulizásnak. Hiába, kutyából nem lesz szalonna.


Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik