Szórakozás

Szűcs Judith még mindig az esküvőjét várja

Az énekesnő már tavaly is azt állította, hogy hamarosan férjhez megy, de vőlegényével azóta sem jutottak el a következő lépésig.

A 60 évesen is jó formában lévő és plasztikai műtéteit büszkén vállaló Szűcs Judith kezét már megkérte szerelme, akivel négy éve alkotnak egy párt. Az énekesnő régóta ismeri a férfit, így barátságuk még korábban kezdődött, de kilétét nem szeretné felfedni.

Judith úgy tervezte, hogy még 2013-ban összeházasodnak, de a frigy azóta se jött össze, ennek ellenére azt állítja, élete legboldogabb szakaszában jár.

“Az idő múlása azért nem zavar, mert éppen a legboldogabb korszakomat élem. Én már asszonykának érzem magam, úgyhogy ezzel semmi probléma nincs. Bármelyik pillanatban megtörténhet, hogy megejtjük az esküvőt. Nem szeretnék mulatós lakodalmat, külföldön képzelem el vagy csendesen családi körben. Ez sokkal fontosabb annál, hogy bárkinek beszéljek róla, mert ez nekem a mai életem a jövőm és a vége, ezzel a férfivel akarok megöregedni” – árulta el az énekesnő a Reflektornak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik