Szórakozás

Bódi Guszti mégsem ütött?

A zenész múlt heti botrányos szerepléséről vallott, szerinte fel lett fújva az ügy.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Bódi Guszti a Nóta TV egyik nyilvános felvételén állítólag annyira kikelt magából a technikai hibák miatt, hogy leütötte a műsor főszerkesztőjét. A Bódi házaspár a Frizbi adásában öntött tiszta vizet a pohárba.

Az énekes beismerte, hogy valóban felhúzta magát a dolgon, de a híresztelésekkel ellentétben nem fajult tettlegességig a dolog. Azt is elárulta, hogy egyetlen esetben fordulna az erőszakhoz.

“Nem volt bunyó. Annyi történt, hogy 40 percen keresztül le-föl ment a hangosítás és az embernél ez egy idő után kiveri a biztosítékot. Nem tetszett a dolog, de egyébként nem történt semmi… Ha 38 év után lenne az az ember, aki megsértené Margót, az találkozna az öklömmel” – mondta Guszti.

Margó mindeközben helyeselt, majd elárulta, hogy férje miket vágott a műsorkészítők fejéhez. “A Guszti nem verekedős, nem szokása. Kicsit csúnyákat mondott. Azt mondta, hogy rohadjon el a lavór, hogy ne lehessen benne mosakodni, a technikus fiúnak meg azt mondta, hogy egyél halat szálkával.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik