Szórakozás

Párja tolerálja Gallusz Niki megszállottságát

A színésznő a lehető legkomolyabban dolgozik élete legjelentősebb szerepén.

Mit éreztél, amikor megtudtad, hogy te játszhatod Donnát a Mamma Miában?

Ez talán az eddigi legjelentősebb szerepem. Eddig szinte csak karakterszerepeket kaptam. Donna nagyon szenvedélyes, mégis természetes nő. Számomra újdonság, mert eddig pont azokat a pozitív adottságaimat használtuk ki, amik szélsőségesek. Ezt az ember a pályája elején nagyon élvezi, de egy negyven körüli nő már elkezdi vágyni a harmóniát. Donna pedig egy nagyon harmonikus karakter. Mivel a Mamma Mia! nagyon népszerű darab, és már most látható, hogy minden bizonnyal az évad legnagyobb színházi sikere lesz, óriási felelősség is, hogy én játszhatom a főszerepet. Egy színházi ember érzi igazán, hogy ennek milyen súlya van.

Fotó: TV2

Mennyire tudsz azonosulni a karakterrel?

Donna egy nagyon önálló nő. Nem akaszkodik senkinek a nyakára, nem vár megoldást férfiaktól vagy különböző rokonoktól. Ez igaz rám is. Én is mindig csak magamra számítottam legfőképpen, és igaz volt ez az édesanyámra is. Ez nagy párhuzam, így könnyen eggyé tudtam válni vele. A művészélet egyik legnehezebben megvalósítható része, hogy specifikusan egy-egy dologra koncentráljunk. Ennek megfelelően most számomra a próbafolyamat alatt semmi más nem létezik. Ez nagyon-nagyon intenzív elfoglaltság, de szerencsés vagyok, mert engem pont a munka tölt fel. Nem olyan elfoglaltság, amiből az ember pihenni akar. A magánéletemben is ezt dudorászom, vacsora közben is a tánclépések járnak a fejemben.

Hogyan tolerálja ezt a párod?

Rutinosan az ember már olyan párt választ, aki élvezi a művészetét. Nem tudnék együtt élni valakivel, aki nem örül a sikereimnek. Ha egy művész egy életen át vár egy nagyon ilyen csodálatos szerepre, akkor senki sem várhatja tőle, hogy ne élvezze ki minden percét a próbaidőszaknak. És én most ezt teszem!

 

Ha kíváncsi rá, hogy Steven Seagal milyen új szerepben próbálja ki magát, aminek kapcsán ráadásul Budapestre látogat, kattintson a Nők Lapja Cafe oldalára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik