Szórakozás

Deutsch Tamás: Jöhet a hatodik gyerek

Alig egy éve, hogy megszületett a politikus legkisebb gyermeke, Dániel, de a szülők máris elképzelhetőnek tartják, hogy bővüljön a család.

Deutsch Tamás legkisebb, ötödik gyermekéről az apuka már korábban is büszkén mesélt. Közben eltelt az idő, a kis Dani mindjárt egyéves lesz.

„Igaz, hogy az apai szerepkörben már tapasztalt vagyok, de minden gyerekem más és más, ezért mindegyikkel másképp is kell foglalkozni. Dani heteken belül ünnepli az első születésnapját, amit már az egész család vár. Néha magam sem hiszem el, hogy ilyen gyorsan szalad az idő. Dani három hónapos korától egy mukkanás nélkül alussza végig az éjszakákat, ami egy kisgyerekes szülőnek aranyat ér. Helyette viszont álló nap gőgicsél, nem túl gyenge hangon. De nem bánom, hogy még nem kezdett beszélni, nem mondta ki, hogy apa és anya. A feleségemmel, Erikával semmit sem akarunk siettetni” – mesélte a Storynak Deutsch Tamás.

A Story e heti számából az is kiderül, mikorra tervezi a házaspár a következő babát, és hogy milyenek egy ötgyermekes politikus apuka hétköznapjai.


Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik