Szórakozás

Túlélés és varázslat, avagy a Discovery új premierjei[x]

Mi történik, ha a világ legmerészebb túlélési szakértőinek megengeded, hogy  együtt „játszanak”?

Veszély, kaland, izgalom és igazán extrém túlélések.
Öt barát, akik számára a túlélés hobby, munka, hivatás és maga az élet. Amikor szórakoznak, akkor is túlélnek. Azzal viccelik meg egymást, hogy váratlanabbnál váratlanabb helyekről elrabolnak egyet – egyet maguk közül. A kiválasztott szemét bekötik, elviszik a világ egy nagyon kietlen helyére, és sorsára hagyják a legextrémebb körülmények között. Ebben a játékban bárki az Északi sarkkörön találhatja magát egy pár szandálban, rövidnadrágban.


Mi a feladat?
Túlélni a legkeményebb helyzetben is és visszatalálni 100 óra alatt a civilizációba. A fiúk persze nem kispályások, hiszen a baráti társaság tagjai számára a félelem ismeretlen fogalom.
Terry Schappert, az Amerikai Hadsereg Különleges Alakulatánál, a “zöldsapkásoknál” szolgált az A-csapat vezetőjeként.
John Hudson, a Brit Királyi Légierő extrém túlélési kiképző tisztje
Matt Graham, a sivatagi túlélés és az ősi túlélési gyakorlatok szakértője és oktatója
Jake Zweig, az Amerikai Haditengerészetnél fedélzeti tisztként, majd a Navy SEAL-ben kiképzőként szolgált. Helicasting műveletekben is képzettséget szerzett.
Tom Moore, az Amerikai Hadsereg veterán felderítője és vadvezető.

Túlélés és varázslat, avagy a Discovery új premierjei

Ki lesz a következő?
Hétről hétre változik, hogy ki kerül az elrabolt szerepébe. Az elrablók pedig egy tábor biztonságából figyelik társuk hogyan boldogul a kemény feladattal.

A bemutató március ötödikén volt, és annyira izgalmasra sikerült, hogy én személy szerint alig várom a következő részt. Ezek a fiúk tényleg hihetetlenek. Nemcsak bátrak és találékonyak, de olyan helyzeteket is megoldanak, ami a mi mindennapi életünkben is segítségül szolgálhat. Szóval ha igazi túlélést akarsz látni, akkor figyeld, és” Ezt éld túl, haver!”

És akkor jöjjön a varázslat!
Ha túlélted, máris elárulom, hogy ezzel még nincs vége az újdonságoknak. Emlékszel a nagysikerű bűvész Dynamo műsorára? A fickó hihetetlenül ügyes bűvész, akinek most akadt egy kihívója, Troy személyében.

Túlélés és varázslat, avagy a Discovery új premierjei

Troy sem kevésbé karizmatikus és lenyűgöző fiatalember. A német és jamaikai felmenőkkel bíró, dél-londoni bűvész 12 éves kora óta gyakorolja a mágikus mozdulatokat. A most 24 éves utcai bűvésszel, London utcáin bárki találkozhatott, hiszen az elképesztő trükkökhöz a járókelőket, bámészkodókat vonta be varázslatos világába.


A Dynamo rajongók számára is van egy jó hírem! Két műsor erejéig újra láthatjuk a bűvészvilág nagymesterét is.  A Dynamo: a tíz legjobb mutatvány egy órára felidézi a bradfordi utcai mágus legemlékezetesebb mutatványait, míg a Dynamo: a kulisszák mögött olyan videókat kínál, melyeket korábban sosem láthattunk tévében. Megnézhetjük néhány korai klipjét, betekintést nyerünk a színfalak mögé, és láthatunk néhány mutatványt, amelyek nem kerültek be a sorozatba.


Szóval igazán mágikus hangulatba kerülhetünk, és végre eldönthetjük, hogy ki is számunkra a „varázslóvilág” legnagyobb mágusa? Nekem eddig Dynamo volt a kedvencem, de az első műsor után úgy döntöttem Troynak is adok egy esélyt, hogy lenyűgözzön.

Túlélés és varázslat, avagy a Discovery új premierjei

A Discovery új műsorait eléred, a UPC direct kínálatában.

Válassz a UPC csomagjai között, és élvezd velünk a legújabb műsorokat!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik