Szórakozás

Újabb szereplővel bővül a Jóban Rosszban

Keveházy Lili eddig sem volt ismeretlen a stáb számára, hiszen Fábián Anita kislánya rendszeresen járt a stúdióba édesanyjával.

A Jóban Rosszban legújabb és egyúttal legfiatalabb szereplője Fábián Anita kislánya. Pipi nem siette el a döntést, hogy édesanyjához hasonlóan van-e kedve kamera elé állnia a TV2 sikersorozatának stúdiójában, csak három év után mondott igent a produkciónak.

Fotó: RedLemon

“Több mint három év után mondott Pipi végül igent az akkori producerünk, Nagy Tamás felkérésére. Én mindenképpen szerettem volna, hogy ő mondjon igent és megértse, hogy mi a különbség a valóság és az eljátszott jelenetek között. Ehhez pedig idő kellett, nagyon sokat beszélgettünk erről, mire végül meghozta a döntést? ? mesélte Fábián Anita.

“Rengeteget meséltem Pipinek arról, hogy milyen volt nekem gyerekszínészként, hogy számomra mit jelentett. Ezek után mondta azt egyszer, hogy szeretné, ha neki is lenne az iskola mellett egy fontos ‘ügye’, ami sokat jelent számára és szeretné, ha ez a Jóban Rosszban lenne. Ettől függetlenül, ha bárki megkérdezné, mi szeretne lenni, akkor továbbra is az a válasz, hogy állatorvos, de szerencsére nagyon élvezi a forgatást. Büszke vagyok rá, mert beigazolódott az érzésem, bírja és alkalmas rá” – tette hozzá a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik