Szórakozás

Schobert Norbi kiszolgáltatottnak érezte magát

A fitneszguru teljesen átértékelte életét, miután átesett súlyos szívműtétén, akkor tanulta meg igazán, mi az az alázat.

Schobert Norbi élete legnehezebb pillanatáról mesél, a ma este adásba kerülő Pimasz Úr ott alszik című műsorban. Norbi számára sorsfordító pillanat volt, mikor műtéte előtt el kellett búcsúznia feleségétől, úgy, hogy tudta, talán soha többé nem láthatja viszont.

“Leborotválod jódos samponnal a mellkasodról a szőrt, odaadod a feleségednek a jegygyűrűdet, odaadod az általa vásárolt karórát, odaadod a pénztárcád meg az irataidat, hogy mégis tőled kapja meg, ne egy zsákban és azt mondod, hogy szia és becsukódik az ajtó. Azután tudod, hogy meg fogják a szívedet állítani és 50 százalék esélyed van. Kemény dió, de itt vagyunk és ezek a nagy dolgok. Szivarozunk, iszunk egy finom bort, főzünk egészséges kajákat, gyártunk egészséges kajákat, tornázunk is, igaz öregesen. Mi kell még?” – mesélte az új vállalkozásba kezdő Norbi megrendítő őszinteséggel.

A fitneszguru azt is elárulta, hogy Rékával nem sírtak a búcsú pillanatában, csak akkor tört felszínre a felgyülemlett feszültség, amikor újra találkoztak, de a lábadozás időszaka is kemény próbatétel volt számára.

“Nem nyüszítettem, nem hisztiztem, nem sírtam, utána aztán már persze. Akkor megtanultam mi az alázat, amikor heteken át pelenkáznak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik