Szórakozás

Jude Law melegítőben korzózik Budapest utcáin

Szombaton érkezett hazánkba a filmsztár, aki egy illusztris fővárosi étteremben vacsorázott.

Ugyanabban a melegítő alsóban fotózta le hétfőn a Blikk fotósa Jude Law-t, mint amelyikben megérkezett szombaton Budapestre.

A lap úgy tudja, az angol színész már vasárnap éjszaka, hátrahagyva a testőröket és filmes kollégáit, könnyű kis sétára indult Budapesten. A korzózás előtt a Déryné Bisztróban vacsorázott társaságával, majd elindult megcsodálni a belvárost éjszakai díszkivilágításban.

A világsztár egy nagyjából 15 fős, filmesekből álló társasággal – köztük egy hollywoodi producerrel és a Szívek szállodájából ismert Melissa McCarthyval – ült be este nyolc tájban a budai étterembe, ahol egy elkülönített részben vacsoráztak. A pincérek egyben sült pisztrángot, több adag lasagnét és konfitált kacsát szolgáltak fel nekik.

A Blikk informátora szerint a társaság nagyon jó hangulatban vacsorázott. „Látszott rajtuk, hogy ízlik nekik az étel, tetszik a hely. A tányérokat mind üresen szedték le a pincérek”.

A színész a Spy című akció-vígjáték forgatására érkezett ide. Várhatóan a héten csatlakozik a forgatáshoz Jason Statham is, hétfőn pedig Eva Longoria landolt a fővárosban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik