Szórakozás

Lecsapott a győri trió Fehérváron

Több tolvajt is elfogtak pénteken a rendőrök, délután ruhákat, este kerékpárt loptak.

Március 28-án éjfél körüli időben a Várkörúton található egyik gyorsétterem elől ismeretlen személy ellopott egy egyedi építésű kerékpárt. A helyszínre érkező járőrök keresni kezdték az ellopott kétkerekűt és a Vörösmarty téren igazoltattak egy 30 éves férfit, aki a kerékpárral közlekedett. Az egyenruhások a tolvajt előállították, ahol a nyomozók lopás miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ugyanezen a napon délután öt órakor szintén lopásról érkezett bejelentés aSzent Flórián körúton lévő bevásárlóközpont egyik ruházati üzletéből. Két nő és egy férfi nagyobb mennyiségű ruhát akart az üzletből kivinni, de az eladók tetten érték őket és a nőket visszatartották a rendőrök kiérkezéséig, a férfi egy autóval elmenekült. A kiérkező egyenruhások megtalálták a gépkocsival a helyszínt elhagyó férfit is és mindhármukat előállították a rendőrkapitányságra.
A nyomozók megállapították azt is, hogy a győri trió előtte az Alba Pláza egyik ruházati üzletében is járt és ott sem fizetett az elvitt ruhaneműkért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik