Szórakozás

Izraelben csinál karriert Molnár Anikó

Úgy tűnik, az egykori valóságshow-szereplő végül modellként fog befutni külföldön.

“Hihetetlen, hogy 38 éves vagyok, mégis külföldi cégek szeretnének velem dolgozni” – mesélte boldogan Molnár Anikó a Borsnak. – “Felkeresett egy budapesti plus size modellügynökség, hogy dolgozni szeretnének velem. Nekik köszönhetően most már leszerződtem Izraelbe, Skandináviába és Belgiumba.”

Az egykori Nagy Ő sokáig küzdött a túlsúllyal, mostanra azonban elfogadta külsejét. „Egyszerűen nem tudtam lefogyni, de most már nem is akarok. Körülbelül egy éve annak, hogy elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok. Úgy érzem, hogy rendbe kerültem önmagammal, amiért úgy gondolom, meg is kaptam a jutalmamat a sorstól. Egy héttel ezelőtt olyan szerződéseket írtam alá, amik megváltoztathatják az életemet” – újságolta a volt valóságshow-szereplő.

Fotó: RTL Klub

Az egykori Nagy Ő nem szeretne fogyni, de a szépségért akár plasztikai műtétnek is aláveti magát. “Nagyon oda fogok figyelni magamra, edzeni fogok, de nem azért, hogy lefogyjak, és ügyelek arra, hogy az évek múlása minél kevésbé látszódjon az arcomon” – tette hozzá a nemrégiben mégis zsírleszívást csináltató Anikó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik