Szórakozás

Lecsukták Chris Brown-t

Kidobták az elvonóról Chris Brown-t, ami egyet jelent azzal, hogy börtönbe kellett vonulnia.

Egyik tavalyi balhéja miatt azt az egyezséget kötötte Chris Brown, hogy ha bevonul egy pszichiátriára és részt vesz egy dühkezelési programon, akkor majd kevésbé lesz szigorú vele a bíró a testi sértés miatt indított perben. Viszont, ha idő előtt, engedély nélkül elhagyja az intézményt, akkor a rácsok mögött találja magát a tárgyalásig.

Ami most be is következett, ugyanis kidobták az elvonóról, mert megsértette a szabályokat. Így egy rendőrautó érte ment, és beszállította a Los Angeles-i seriff fogdájába, ahol akár április közepéig is őrizhetik, amíg nem lesz a tárgyalása.

Azt nem tudni, hogy Brown mit követett el, de az biztos, hogy nem erőszakoskodott senkivel és nem is drogozott. Ugyanakkor korábban szexuális viszonyt folytatott az egyik ott dolgozó hölggyel, vagyis lehet, hogy megint a libidója vitte bajba.

Nemrég egyébként komoly pszichológiai gondokat diagnosztizáltak Brownnál. Az orvosok szerint bipoláris, és komoly alvászavarai vannak. Ezekkel magyarázható a túlzott agresszivitása, és hogy anno összeverte Rihannát, majd még sokakat.


Fotó: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik