Szórakozás

Angelina Jolie-t ismét megműtik

A színésznő egy interjúban elismerte, vár rá még egy műtét, hogy befejezettnek nyilváníthassák a tavaly megkezdetett folyamatot.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a harmincnyolc éves sztár tavaly tavasszal döntött úgy, hogy eltávolíttatja a melleit, hogy megelőzhesse az emlőrák kialakulását. Az orvosa később arról beszélt, hogy Jolie jól tette, hogy a dupla masztektómia mellett döntött. A színésznő a műtét után nem sokkal bevallotta, azután döntött így, hogy a rák kialakulásának lehetőségét megnövelő gént találtak a szervezetében, az orvosok akkor úgy becsülték, 87 százalék az esélye a mellrák, és 50 százalék a petefészekrák kialakulására.

„Úgy döntöttem, hogy megelőzésként annyira minimalizálom ezt a kockázatot, amennyire csak lehet” – magyarázta akkor a színésznő.

Még nincs vége

A sztár most exkluzív interjút adott az Entertainment Weekly című lapnak, ahol elmondta, hogy egy percig sem bánta meg a korábbi döntését. Majd hozzátette, hogy nagyon megérintette az a rengeteg szeretet és támogatás, amit a bejelentése után kapott. Azért hozta nyilvánosságra a történetét, hogy segíteni tudjon azoknak, akik hozzá hasonló helyzetben vannak. „Azóta is nagyon sok férfivel és nővel beszéltem erről a témáról, úgy érzem, sikerült elérnem, amit akartam” – mesélte a színésznő.

„Vár még rám még egy műtét, hogy teljesen befejezettnek nyilváníthassuk a folyamatot” – árulta el Jolie, de többet nem mondott ezzel kapcsolatban, de korábban is arról szóltak a hírek, hogy a petefészkét is kiveteti majd a színésznő.

Angelina Jolie édesanyja egy évtizeden át harcolt a rákkal, mielőtt 56 éves korában meghalt, tavaly pedig a nagynénje is rákban hunyt el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik